Soms heb je er gewoon geen tijd voor om je boodschappen allemaal zelf te moeten doen. Op zulke momenten is het reuzehandig om ze online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Dit kan bij heel veel verschillende aanbieders, maar wij raden zeker butlon aan.

Kiezen voor kwaliteit en gemak op een gezonde manier

Je online boodschappen laten bezorgen is allang niet nieuw meer. Wat wel heel bijzonder is dat is dat ze er bij alles aan doen om dit op een goede manier te doen zodat het rendabel blijft. Zo letten ze onder andere op de manier waarop eten wordt gemaakt. Je kunt namelijk bij butlon niet alleen terecht voor je dagelijkse boodschappen maar je kunt op hun site ook voor veel andere dingen terecht. 

Zo hebben zij ook het concept restaurants near me. Hierop tonen zijn welke restaurants er bij jou in de buurt zitten en waar jij dus eventueel een lekkere maaltijd op kan halen of waar je lekker uit eten kunt gaan. 

Je boodschappen bestellen

Weet jij al wat je gaat eten vanavond?

Het zal je niet vreemd klinken maar je zult vaak de vraag krijgen: “Wat gaan we vanavond eten?” Soms vind je dat echt heel vervelend worden en weet je het zelf ook niet meer wat je klaar moet maken. Ook dan kun je op de website van butlon terecht.

Zij hebben namelijk een pagina waarop ze jou willen inspireren om lekkere gerechten klaar te maken met hetgeen wat jij nog in huis hebt. Waarom? Omdat ze het net zoals jij zonde vinden om voedsel weg te gooien. Wanneer jij gewoon alles mooi gebruikt wat jij in je koelkast of kast hebt liggen dan doe je automatisch mee aan het verbeteren van het milieu.

Jij zorgt er namelijk voor dat er minder voedsel gemaakt moet worden waardoor de co2 uitstoot ook verminderd. Heb je daar ooit al eens bij stil gestaan?

Ben jij al overtuigd?

Ben jij er al van overtuigd dat je eten bestellen via butlon niet alleen zomaar wat bestellen is maar dat er nog wel wat meer is? Het is dus niet zomaar een shop waar je kunt bestellen en waar ze het de volgende dag of een paar dagen later komen bezorgen, maar wel wat meer dan dat.

Butlon is echt het concept wat in de toekomst steeds meer gebruikt zal gaan worden omdat ze echt overal rekening mee houden. Dit is iets wat we allemaal heel erg makkelijk vinden in plaats van website naar website te moeten surfen.

Wij houden nou eenmaal van gemak. Daar zijn wij toch zeker niet de enige in? Dat klinkt ook jou vast als muziek in de oren.

0
(Visited 5 times, 1 visits today)